lördag 23 maj 2009

Imorgon.


Imorgon ska jag lägga upp bilderna på kortet jag gjorde till pappas 60-årsdag. Och bilderna på presentkortet till samma dag, fast det var från mamma egentligen. Jag bara hjälpte till genom att göra själva kortet. :) Eller så blir det någon annan dag. Jag har ju en opponering att göra på torsdag. Stress, stress, hets, hets, läsning, läsning och försök till något vettigt att komma med. Vi får se hur det går. Första genomläsning av arbetet jag ska opponera på sker imorgon. Usch vad nervöst det är!!

Jag har faktiskt klarat av mitt första hela spel också. Jag knäcker på Excite Truck (till Wii, för er som inte vet)!! Jag har klarat precis hela spelet. Fått grade S på samtliga banor i samtliga samlingskupper (Excite, Super Excite och Mirror) samt låst upp alla bilar inklusive de två "hemliga". :D Så NÅGOT är jag bra på. Sedan vad jag har för användning av det i verkliga livet... det vete sjutton. Huvudsaken är att jag är bra på NÅT! Det räcker för mig just nu.

Och imorgon ska jag också hämta ut min spikmatta som kom med posten medan vi var i Härjedalen och hälsade på. Whoopeedoo!! :D Nu är jag trött och nu vill jag sova. Godnatt!

1 kommentar:

Animalin sa...

Oh, vilken spikmatta har du skaffat? Jag låg på min häromdagen, var länge sen sist nu. Skönt var det, gillar bäst att ha den ända upp i nacken. Fick tips att ligga med ansiktet på den också, för att få bort spänningar i käkar etc, vilket många stressade människor har...

Och en sak ska du veta: Du är bra på bra mycket mer än att spela spel. Jag är superimponerad av dina scrapverk som jag tycker är jättefina. Jag förstår inte hur du har tålamod att precisionsskapa så mycket! Du är också bra på att lyssna och ge råd när folk behöver det, på att fotografera, att sjunga, att vara syster och att engagera dig i saker. För att nämna något ;-)

För övrigt räcker det fint att bara vara bra på att vara sig själv, vilket jag tycker du gör alldeles utmärkt!!