fredag 6 februari 2009

Nya alster snart?

Ja, det vore ju en rackarns fördel att skapa nya alster för att hålla liv i den här dammiga lilla bloggen. Den har varken fått mycket mat eller kärlek sedan jag startade den, det ska jag erkänna.

Lägesrapporten är som sådan: Jag har otroligt många bilder (drygt 400) från min och sambons resa till Kanarieöarna i början av januari. Dessa ska scrappas, men först krävs material. Till material räknas en ny scrapbook eftersom den enda jag gjort hittills var en present till min kära syster och därför inte gärna kan fyllas på här hemma. Jag måste helt enkelt skaffa en egen. Och det är på väg. Men material kräver pengar, vilket är något av en bristvara när man är student. Bekant problem, någon?

Framtisplanerna (för scrapbooking): Jag hoppas på att ha det material jag behöver allra senast i mitten av mars. Därför bör jag kunna uppvisa någon form av ansträngning senast till slutet av mars, om inte för mycket skolarbete kommer i vägen. Så jag lovar inget, det är bara så planerna ser ut nu. Men som alla vet så är det sällan som planer håller hela vägen från första utkastet och ända fram till målet. ;)

Över och ut.

Inga kommentarer: