söndag 22 mars 2009

LC-mässan.


Dåså, då var den mässan avklarad. Min första. Oskulden är tagen. Pengarna är nästan slut. Så om någon rånare/inbrottstjuv råkar titta förbi kan jag ju ge ett litet "heads up" om att det är dumt att ge sig på mig, för jag har _inga_ tillgångar. Om ni däremot vill stjäla mitt studielån och mitt andra lån, så kan ni höra av er via kommentarsfunktionen här. ;)

Jag tänker inte rabbla så mycket om mässan. Jag kan sammanfatta den i väldigt korta ord istället: jättegod lunch från Subway, roliga utmaningar, kul att se folks skapelser på riktigt istället för på bild, bra affärer med trevlig personal och tilltalande sortiment (dåligt för plånboken dock som tidigare nämnts). Sist men inte minst så träffade jag ju min nätkompis Scrapjo (som för övrigt är GRYM på att scrappa!) i verkligheten för första gången! Det var nog faktiskt det allra roligaste med dagen. Hon är jättemysig och vi kom jättebra överens! :)

So anyways. Jag fick bara färdigt två layouter under dagen. Lämnade in båda, mest på kul, eftersom alla andra (nästan i alla fall) är mycket duktigare än jag. Lyckades dock vinna priser på båda, även om det "bara" var utlottningspriser så det var inte så att folk röstat fram mig till en vinst. Men ändå! Här kommer mina verk:


Sen var jag så inspirerad när jag kom hem och hade fotat mina två layouter från mässan och några som är färdiga till albumet, men som jag har för avsikt att suga lite till på innan jag lägger upp dem här, så jag skapade en sista layout för kvällen. Den hade kunnat vara till en av gårdagens utmaningar med bildserier. Såhär blev den:Det var allt. Över och ut. Och sov gott!

3 kommentarer:

Linda sa...

Men vad roligt att du fortsatte att scrappa sen också, och den sista layouten är ju verkligen grym, blev skitbra verkligen!! Tänk så kul att få träffas i verkligheten också! Det kändes verkligen jättekul och du är ju bara så himla härlig! Jag är glad att du bestämde dig för att komma på den här scrapträffen och att vi fick ses :D *kramar*

krumeluran sa...

Vilka härliga LOs du gjort... hoppas du har samma glada skaparanda när du scrappar på Magdas scrapfeber

KRAM
Katarina
MAgdas DT

Kajsan sa...

Härliga LO's! :)
Vi ses i feberforumet!
Mvh Karin Z/Kajsan